Ingrediënten :
4 zeebaarsfilet (of andere lekkere visfilet)
20 gram rucola
40 gram parmezaanse kaas (geraspt)
1 tomaat (in blokjes gesneden)
1/4 rode ui (in blokjes gesneden)
2 eetlepels pesto
1/2 uitgeperste limoen
Witte wijn
Peper / zout
Bereidingswijze:
Meng de pesto met het limoensap, en smeer de vis hiermee aan beide zijden in.
Verdeel over het midden van de vis, de Rucola, tomaat, rode ui en parmezaanse kaas. Bestrooi dit met peper en zout, en vouw de vis over het Rucola mengsel.
Leg de filets in een ovenschaal, en voeg een flinke scheut witte wijn toe.
Bak de vis af in de oven met hete lucht op 190°C in 10 a 12 minuten.
Serveersuggestie:
Serveer de vis met verse aardappelpuree of bulgur, met gegrilde groentes of sla.
Variatietip:
Vervang de pesto door sambal, limoen en ketjap, en doe in plaats van de Rucola en parmezaanse kaas, tauge seroendeng en gehakte geconfijte gember. Zo heb je een Indisch gerecht.