Skip to main content

Ingrediënten :

1 kg aardappelen
100 ml melk
50 ml olijfolie
250 gr winterpeen (plakjes gesneden )
250 gr broccoli ( blokjes gesneden)
100 gr rucola
200 gr soepasperges (stukjes 3 cm)
2 tomaten( blokjes gesneden)
Peper/ zout/Italiaanse kruiden.

Bereidingstijd: 40 minuten

Bereidingswijze:

Aardappelen schillen, in blokjes snijden, gaar koken en met de melk puree van maken.
In de tussentijd dat de aardappel op staan te koken, de wortel en broccoli roerbakken, afblussen met de aspergevocht en beetgaar laten worden.
De asperges en tomaat even meeverwarmen.
De groentemengsel (met eventueel iets van het Bouillon) door het puree mengen met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
Op het laatst de gehakte rucola toevoegen.

Eet smakelijk.

Serveersuggestie:

Heerlijk met gegratineerde zalm of ouderwetse sucadelappen.