Tortilla wrap met kip of cashewnoten.

Door 24 oktober 2016Gerecht, Hoofdgerecht, Lunch, Vlees

Ingrediënten:

12 kleine, of 6 grote wraps
500 gram kipfilet ( blokjes gesneden) of voor vegetariërs 200 gr cashewnoten.
2 rode uien (fijn gesneden)
2 tenen knoflook
1 puntpaprika (blokjes gesneden)
1 blikje (400gr) tomatenstukjes
1 blikje (250gr) kidneybonen
1 blikje (250gr) maïskorrels
1 eetlepel suiker
Paprikapoeder, komijn, chilipoeder, kruidnagel, zout
Sla fijn gesneden(maakt niet uit welke, als het maar lekker vers is)
Crème fraiche

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze:
Kippoulet met de kruiden en aanbakken.
Ui, knoflook en puntpaprika meebakken.
Tomatenstukjes, maïs, kidneybonen en suiker toevoegen.
Even goed laten doorsudderen tot de kip gaar is.
Eventueel nog wat kruiden, en/of zout naar smaak toevoegen.
Wraps opwarmen(pan,magnetron of oven).
Wrap vullen met sla, dan de kipmengsel en wat crème fraiche erop.
Dichtvouwen,  en eet smakelijk.