Ingrediënten:
400 gram stevige vis (in blokjes gesneden) of andere vis/garnalen
400 gram paksoi (gesneden)
2 sjalotten (fijn gesnipperd)
1 rode peper (fijngesneden)
2 teentjes knoflook (fijngesneden)
20 gram verse gember (fijngesneden)
100 ml sweet chilli sauce
100 ml kokosmelk
1 limoen (sap)
1 bosje Koriander (gesneden)
100 ml groentebouillon
1 theelepel komijn gemalen
Bereidingswijze :
Sjalot aanfruiten in iets olie en de vis toevoegen.
Als de vis iets is aangebakken, de paksoi meebakken.
De peper, gember en komijn meebakken.
Afblussen met de groentebouillon, citroensap, chilisaus en vissaus.
Het geheel 5 minuten laten inkoken.
Als laatste het kokosmelk toevoegen en nog even goed doorverwarmen.
Afgarneren met verse Koriander
Serveersuggestie:
Serveren met witte rijst of noodles.