Ingrediënten:
4 wraps
1/4 Ijsbergsla (fijn gesneden)
1/4 komkommer (in reepjes gesneden)
1/2 rode paprika (in blokjes gesneden)
100 gram ingelegde rode ui ringen*
300 gram kip (gegaard, geplukt)
1 theelepel gerookte paprikapoeder
1 teentje knoflook (geperst)
1 rode peper ( fijn gesneden)
4 eetlepels mayonaise
2 eetlepels gembersiroop
2 eetlepels chilisaus
Zout
Bereidingswijze:
Meng de kip met de paprika, knoflook, peper, mayonaise, gembersiroop, chilisaus en zout tot een smeuïg mengsel.
Smeer het kipmengsel over de wraps.
Bestrooi de wraps met sla, komkommer, paprika en ingelegde rode uien.
Rol de wraps op, en snij ze in schuin in tweeën.
*ingelegde rode ui:
500 gram rode ui ringen
250 ml. azijn
250 ml kokend water
150 gram witte basterdsuiker
10 gram zout.
Bereidingswijze:
Los de suiker en zout op in het kokende water, voeg het azijn toe, en schenk dit over de uien.
Zorg ervoor dat de uien net onder staan.
Zet dit minimaal 1 nacht in de koelkast,
Variatietip:
Gebruik in plaats van mayonaise, yoghurt, kwark of een combinatie hiervan.