Ingrediënten:
8 tortillas of wraps
800 gram rundergehakt (rul gebakken)
2 vleestomaten (ontpit, in blokjes gesneden)
1 ui (fijn gesnipperd)
1 bosje bosui (in ringen gesneden)
2 eetlepels paneermeel
200 gram geraspte kaas
Mexicaanse kruiden naar smaak
Peper en zout naar smaak
Bereidingswijze:
Bak het gehakt rul.
Bak de uien mee met het gehakt, en voeg als laatste de bosui en tomaat toe.
Breng het geheel op smaak met de kruiden, peper en zout.
Besmeer de onderzijde van de tortillas met olie.
Verdeel de gehaktmengsel en de kaas over de tortillas, en vouw ze dubbel.
Bak de quesadilla’s in een droge pan met deksel aan beide zijden, tot ze goudbruin zijn.
Serveersugestie:
Serveer de quesadilla’s met zure room, pittige salsa, en een lekkere frisse salade.