Skip to main content

Ingrediënten :

6 stuks zalmfilets, of elk ander soort visfilet.
200 ml bouillon

50 ml witte wijn

Allesbinder

50 gr geraspte kaas
50 gr paprika (in reepjes gesneden)
50 gr ui (in 1/2 ringen gesneden)
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels zwarte olijvenplakjes
Olijfolie
Peper, zout, Provençaalse kruiden

Bereidingstijd: 30 minuten

 

Bereidingswijze :

De ui en paprika aanbakken in olijfolie.

Afblussen met de witte wijn, en aanvullen met het bouillon.

Aan de kook brengen, en bijbinden tot er een dikke saus ontstaat.

Het geheel op smaak brengen met de kruiden, en zout, en 5 minuten zachtjes doorkoken.

De olijven, kappertjes en kaas door de saus roeren.

De vis op een ingevette bakplaat leggen, en de saus hierover verdelen.

In een voorverwarmde oven van 200°C, de vis in ongeveer 20 minuten gaar laten worden.

Serveersuggestie:

Serveren met verse aardappel-bieslookpuree, en broccoli.