Ingrediënten :
6 stuks zalmfilets, of elk ander soort visfilet.
200 ml bouillon
50 ml witte wijn
Allesbinder
50 gr geraspte kaas
50 gr paprika (in reepjes gesneden)
50 gr ui (in 1/2 ringen gesneden)
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels zwarte olijvenplakjes
Olijfolie
Peper, zout, Provençaalse kruiden
Bereidingstijd: 30 minuten
Bereidingswijze :
De ui en paprika aanbakken in olijfolie.
Afblussen met de witte wijn, en aanvullen met het bouillon.
Aan de kook brengen, en bijbinden tot er een dikke saus ontstaat.
Het geheel op smaak brengen met de kruiden, en zout, en 5 minuten zachtjes doorkoken.
De olijven, kappertjes en kaas door de saus roeren.
De vis op een ingevette bakplaat leggen, en de saus hierover verdelen.
In een voorverwarmde oven van 200°C, de vis in ongeveer 20 minuten gaar laten worden.
Serveersuggestie:
Serveren met verse aardappel-bieslookpuree, en broccoli.