Skip to main content

Recept voor 4 tot 6 personen

Ingrediënten :

250 gram mascarpone

250 ml slagroom

150 gram lemon curd

40 gram poedersuiker

Aardbeien ( in stukjes gesneden)

Bastogne koeken (verkruimeld)

Garnering:

Garneer de mascarpone met aardbeien, blauwe bessen, chocolade en mint.

Bereidingswijze :

Klop de slagroom met poedersuiker op tot het half vloeibaar is.

Doe de mascarpone en lemon curd bij de slagroom, en klop het nog ongeveer 1 minuut door tot het goed gemengd is.

Schep een lepel bastogne koekkruimels onder in een glas doe hierop een lepel aardbeien stukjes.

Doe de mascarpone mengsel in een spuitzak, en spuit hiermee een laagje op de aardbeien.

Herhaal nog een keer : koekkruimels, aardbeien en mascarpone.

Garneer de mascarpone met aardbeien, blauwe bessen, chocolade en mint.