Ingrediënten:
500 gram Runderstoofvlees (in reepjes of blokjes gesneden)
2 uien (fijn gesneden)
200 gram ananasstukjes
50 gram rozijnen
4 teentjes knoflook (fijn gesneden)
1 rode peper (fijn gesneden)
1 theelepel speculaas kruiden
1 theelepel kurkuma
1 theelepel komijn
400 ml bouillon
1 blikje kokosmelk
Zout
Koreander
Bereidingswijze:
Bak het vlees ligt aan met de ui, rode peper, knoflook, en voeg alle kruiden (behalve koreander) toe.
Afblussen met de bouillon en kokosmelk.
Het geheel aan de kook brengen, en ongeveer 2 uur zachtjes laten sudderen.
Als het vlees goed gaar is, de laatste 10 minuten de ananas en rozijnen mee laten sudderen.
Afgarneren met verse Koreander.
Serveersuggestie:
Serveren met witte rijst of dikke noodles, fris zure komkommer en papadums.